De er helt og aldeles hjemmelavet, eller jeg snød, og købte butterdejen :D. Jeg smider opskriften, så kan du jo se, om det er noget for dig?!
Jeg halverede opskriften, og hakkede rejerne i små stykker, og undlod smør.
Butterdej med rejefyld Ingredienser: · 2 pk butterdej · 300 g rejer · 125 g flødeost · 25 g smør · 2 tsk maizena · 1 tsk salt · 1/4 tsk peber · purløg Fremgangsmåde: 1. Butterdejen rulles ud i firkanter, der hver deles i fire firkanter. 2. Flødeost røres med smør, maizena, salt, peber, purløg og smages til. 3. Rejerne tilsættes. 4. Fyldet fordeles på butterdejs-firkanterne og lukkes. 5. Bages ca. 20 minutter ved 225 grader
3 kommentarer:
Har du selv lavet rejerpakkerne?
De ser nemlig lidt spændende ud :)
De er helt og aldeles hjemmelavet, eller jeg snød, og købte butterdejen :D. Jeg smider opskriften, så kan du jo se, om det er noget for dig?!
Jeg halverede opskriften, og hakkede rejerne i små stykker, og undlod smør.
Butterdej med rejefyld
Ingredienser:
· 2 pk butterdej
· 300 g rejer
· 125 g flødeost
· 25 g smør
· 2 tsk maizena
· 1 tsk salt
· 1/4 tsk peber
· purløg
Fremgangsmåde:
1. Butterdejen rulles ud i firkanter, der hver deles i fire firkanter.
2. Flødeost røres med smør, maizena, salt, peber, purløg og smages til.
3. Rejerne tilsættes.
4. Fyldet fordeles på butterdejs-firkanterne og lukkes.
5. Bages ca. 20 minutter ved 225 grader
Orv! De skal helt klart prøves.
Butterdej er hellere ikke noget jeg har planer om at kaste mig ud i :D
Send en kommentar