tirsdag den 30. august 2011

Rejepakker, salat og zero

IMAG0810IMAG0811

3 kommentarer:

Sacha sagde ...

Har du selv lavet rejerpakkerne?
De ser nemlig lidt spændende ud :)

Julie J. sagde ...

De er helt og aldeles hjemmelavet, eller jeg snød, og købte butterdejen :D. Jeg smider opskriften, så kan du jo se, om det er noget for dig?!

Jeg halverede opskriften, og hakkede rejerne i små stykker, og undlod smør.

Butterdej med rejefyld
Ingredienser:
· 2 pk butterdej
· 300 g rejer
· 125 g flødeost
· 25 g smør
· 2 tsk maizena
· 1 tsk salt
· 1/4 tsk peber
· purløg
Fremgangsmåde:
1. Butterdejen rulles ud i firkanter, der hver deles i fire firkanter.
2. Flødeost røres med smør, maizena, salt, peber, purløg og smages til.
3. Rejerne tilsættes.
4. Fyldet fordeles på butterdejs-firkanterne og lukkes.
5. Bages ca. 20 minutter ved 225 grader

Sacha sagde ...

Orv! De skal helt klart prøves.

Butterdej er hellere ikke noget jeg har planer om at kaste mig ud i :D